Jeg lagde Bounty her om dagen etter oppskrift fra Fristende lavkarbo. Jeg syns kokosblandingen var veldig god, men jeg er ikke kjempeglad i sjokolade og syns kanskje det blir litt sterkt med kun 70% rent sjokoladetrekk.
Er det noen som har tips til hva jeg kan gjøre for å få sjokoladetrekk som ikke blir så sterkt? Ha i sukrin/fløte ...?
Evt går det ann å lage de med noe annet rundt? Håper noen har noen gode tips. :)
Jeg kjøpte en sukkerfri sjokolade søtet med tagatesse (Damhert Puur Noir) og hadde det som trekk. Syntes det var helt herlig og jeg er heller ikke altfor glad i veldig sterk og bitter sjokolade.
Vet ikke om dette er det beste alternativet med hensyn til lavkarbo, men det fungerte for meg (og så spiser jeg bare en bounty i uka så det blir ikke altfor gale).
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.