pysa sa for siden:
Ser stadig at det anbefales å erstatte hvetemel med spelt, men finner ingen info om hva slags GI spelt har. Noen som vet?
pysa sa for siden:
Ser stadig at det anbefales å erstatte hvetemel med spelt, men finner ingen info om hva slags GI spelt har. Noen som vet?
mofe sa for siden:
Visstnok like høy GI og like mange karber som vanlig hvetemel, bare at det er mere næringsrikt :)
pysa sa for siden:
takk for svar... da er dette ikke et alternativ for meg!
Muskat sa for siden:
Det er kanskje et alternativ når du kommer over i andre faser av dietten :) Jeg bruker det en god del, og reagerer med mindre vektøkning fra spelt enn fra hvetemel når jeg bruker det i kaker og annet. Det er ikke som soyamel eller nøttemel eller andre ting, men det reduserer skaden når jeg velger å spise kaker og vafler.
Også er det jo greit at det er veldig mektig, så jeg spiser ikke så mye av ei spelt-kake.
Muskat
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.