< Tilbake til oversikten

Spelt??

#1

pysa sa for siden:

Ser stadig at det anbefales å erstatte hvetemel med spelt, men finner ingen info om hva slags GI spelt har. Noen som vet?


#2

mofe sa for siden:

Visstnok like høy GI og like mange karber som vanlig hvetemel, bare at det er mere næringsrikt :)


#3

pysa sa for siden:

takk for svar... da er dette ikke et alternativ for meg!


#4

Muskat sa for siden:

Det er kanskje et alternativ når du kommer over i andre faser av dietten :) Jeg bruker det en god del, og reagerer med mindre vektøkning fra spelt enn fra hvetemel når jeg bruker det i kaker og annet. Det er ikke som soyamel eller nøttemel eller andre ting, men det reduserer skaden når jeg velger å spise kaker og vafler.

Også er det jo greit at det er veldig mektig, så jeg spiser ikke så mye av ei spelt-kake.

Muskat


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.