Sivensvans sa for siden:
Verdens Beste Kyllingsuppe
Ingredienser (4 porsjoner)
4 stk. kyllingfileter
2 stk. eple
1 stk. løk
2 ss TineSmør
1 ss karri
2 boks hakket tomat hermetisk
2 dl vann
3 dl fløte
2 stk. grønnsakbuljongterninger
1 ss søtt
salt og pepper etter behov
0,5 dl finhakket persille
SÅ….til den asiatiske vrien (som jeg synes er best!):
Rett og slett tilsett fersk chilli og ingefær i tillegg
I stedet for fløte tilsettes kokosmelk….
…og i stedet for persille brukes fersk koriander
Tilberedning
Del kyllingen i biter, skrell og del eplet i mindre biter, finhakk løken. Smelt smøret med karri i en kjele, fres kylling, eple og løk i smøret og tilsett vann, tomater, buljongterningene og matfløten. La alt få et oppkok og la det småkoke i 5 – 10 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker.
Dryss hakkede krydderurter over rett før servering!
Serveres med godt lavkarbo-brød til, vel bekomme!