Becky sa for siden:
Ser Obs selger softismaskin til 299,- Noen som har denne eller en lignende og har erfaringer?
Må jo være genialt for oss lavkarbere!:D
Becky sa for siden:
Ser Obs selger softismaskin til 299,- Noen som har denne eller en lignende og har erfaringer?
Må jo være genialt for oss lavkarbere!:D
Jaudå sa for siden:
Jeg har den, er vel fornøyd.... Men den bråker ganske mye... Har aldri prøvd eller hørt på noen annen, så jeg vet ikke hvor mye værre/bedre den kunne vært.....
drizella sa for siden:
Er det coop obs som har denne? Går det å lage små porsjoner i den?
halkatlala sa for siden:
oi- det har jeg også lyst på, kan man lage isen selv eller må man kjøpe en slags blanding som man heller oppi?
Kitt sa for siden:
Vi kjøpte vår maskin fra Smartclub forrige uke og prøvde her om dagen!
Den fungerer nesten akkurat som en ismaskin ved at du setter bollen i fryseren minst 8 timer først og lager din egen ismiks, men med gelantin oppi!
Når blandingen har gått rundt og rundt en stund og den blir nesten til is, får man softis ut av kranen i bunnen! :D
Vi må nok eksprimentere litt med smak og sånt, men det ble slett ikke verst! Litt liten porsjon for 4 stk var det også, men definitivt verdt det til den prisen!:)
smgj sa for siden:
Nå banner jeg vel i kjærka - men min softis er rett og slett banan frossen i biter, såvidt tint og most med en stavmikser. Tilsett kakaopulver for sjokoladeis...
Yrla sa for siden:
jeg synes ikke en ismaskin er noe verdt om man må ha en fryser i tillegg
Becky sa for siden:
Jeg tittet på den på Obs i dag, men ble skuffet, for den så bare ut som en vanlig ismaskin med tappekran... Og da tenkte jeg at det blir bare myk is, og ikke ordentlig softis... Men kanskje gelatinen gjør noe med blandingen da?
Kitt sa for siden:
Jepp, det er en ismaskinmed tappekran. Er nok hva man har i blandingen som er poenget, for konsistensen ble mye mer som softis enn som vanlig is!
Må prøve og feile litt. Blant annet skal jeg løse opp gelantinen i fløten og ikke i ekstra vann. Og så skal jeg kjøpe (finne igjen) gelantinpulver, for det er nok lettere å dosere når oppskriften sier 5g gelantin. Ja, og så må jeg få tak i vaniljeekstrakt!
Men da blir det nok bra, ja!:D
Lemen sa for siden:
Og hvordan skal man få isen kald/ frossen om man ikke skal bruke fryser, eller en maskin med fryseelement?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.