< Tilbake til oversikten

Diett.no

#1

Maggen sa for siden:

Hei:)i
Håper noen kan hjelpe meg.
Regner med at flere her inne bruker diett.no.
Når man legger inn for eksempel i mitt mitt tilfelle karamell uten sukker.
Da er det oppgitt at en karamell har 2,9 karber av de er 2,9 polyoler.
Når jeg legger inn dette på diett.no så får jeg 2,9 oppgitt som karber.
Er dette noe som jeg kan trekke fra det daglige karboinntaket?
Det blir jo stående som totalen av alle karbene jeg har spist den dagen.
Eller skal de regnes med?
Noen som vet?:confused:
Håper noen skjønte hva jeg mente..:)


#2

Nerthus sa for siden:

Det hjelper om du har en link til produktet, aner ikke hva karamell uten sukker er jeg :). Feks så har atkinsbarer ganske mange polyoer, men kun "2.9 net carbs" altså som skal regnes med.


#3

Maggen sa for siden:

[quote=Nerthus;1352935]Det hjelper om du har en link til produktet, aner ikke hva karamell uten sukker er jeg :). Feks så har atkinsbarer ganske mange polyoer, men kun "2.9 net carbs" altså som skal regnes med.[/QUOT

Jepp, skal vi se.
www.lavkarbo-torget.no/index.php?do=product&id=284

Er bare så rart at diett.no legger til polyoler som karber. Men mulig det er helt rett;) At det er jeg som tenker feil:)


#4

Nerthus sa for siden:

Maltitol gir vel reell blodsukkerstigningen for de fleste, kan det være årsaken? Uansett er det de som har lagt inn matvaren som har valgt å legge det inn som reelle karbohydrater - om du reagerer på maltitol eller ikke vet du vel bare selv :)

Jeg vet ihvertfall at min far med dia2 får ganske bra blodsukkerutslag etter en atkinsbar...


#5

Maggen sa for siden:

Ja, takk for tipset:) Skal tenke over det og være litt forsiktig med det.
Takk for raskt svar:)


#6

Nerthus sa for siden:

Bare hyggelig :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.