Bik sa for siden:
Er det noen som har prøvd sukrin+ www.allergimat.no/butikk/s/products/view.html?p=6109080&c=&g=false&ref=search ?
Bik sa for siden:
Er det noen som har prøvd sukrin+ www.allergimat.no/butikk/s/products/view.html?p=6109080&c=&g=false&ref=search ?
Nerthus sa for siden:
Lena Beatrice har gjort det her
:)
Bik sa for siden:
Da har jeg bestilt en pose og skal prøve det ut :)
mailen sa for siden:
Det var helt grusomt med Sukrin + i kake iallefall.
Bik sa for siden:
Har prøvd det nå, og er ikke imponert. Nei bedre å blande selv :)
Marina sa for siden:
Kjempegodt i gresk yoghurt med bær :) Men er den noen som vet hvor mange kh jeg skal regne?
Supera sa for siden:
I sukrin+? Det er jo bare sukrin og stevia, så 0 g kh per 100g.
Marina sa for siden:
Hehe. Ja, men da så :)
Yrla sa for siden:
Typisk at noen sier ja, god, og andre sier: nei vond. Hvorfor må det være sort-hvitt og ikke bare hvitt;)
Mariann S sa for siden:
Ja, ikkje sant ;)
Eg syns det er kjempegodt som strøsukker på rømmegraut og på pannekaker :)
Til noke anna er det ikkje brukt.
Yrla sa for siden:
det er mange ganger bare en vanesak om noe oppleves som godt også:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.