< Tilbake til oversikten

Sukrin +


#2

Nerthus sa for siden:

Lena Beatrice har gjort det her

:)


#3

Bik sa for siden:

Da har jeg bestilt en pose og skal prøve det ut :)


#4

mailen sa for siden:

Det var helt grusomt med Sukrin + i kake iallefall.


#5

Bik sa for siden:

Har prøvd det nå, og er ikke imponert. Nei bedre å blande selv :)


#6

Marina sa for siden:

Kjempegodt i gresk yoghurt med bær :) Men er den noen som vet hvor mange kh jeg skal regne?


#7

Supera sa for siden:

I sukrin+? Det er jo bare sukrin og stevia, så 0 g kh per 100g.


#8

Marina sa for siden:

Hehe. Ja, men da så :)


#9

Yrla sa for siden:

Typisk at noen sier ja, god, og andre sier: nei vond. Hvorfor må det være sort-hvitt og ikke bare hvitt;)


#10

Mariann S sa for siden:

Ja, ikkje sant ;)
Eg syns det er kjempegodt som strøsukker på rømmegraut og på pannekaker :)
Til noke anna er det ikkje brukt.


#11

Yrla sa for siden:

det er mange ganger bare en vanesak om noe oppleves som godt også:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.