Sjokoladebananen sa for siden:
Har dere prøvd sukrin+? Hvordan er den på smak i forhold til bare sukrin?
Sjokoladebananen sa for siden:
Har dere prøvd sukrin+? Hvordan er den på smak i forhold til bare sukrin?
Rin sa for siden:
Jeg har brukt litt av det til bær-"iskrem" og sånt. Synes det er veldig preget av den sære "kjølige" sukrinsmaken (men jeg bruker det likevel, siden jeg synes den kjølingen passer i enkelte ting). Får bedre resultater av å blande sukrinmelis og ren stevia selv, dog.
Mariann S sa for siden:
Eg syns det er kjempebra som strø'sukker' på graut og pannekaker.
Syns ikkje det har den samme kalde smaken som rein sukrin.
Men det er alt for dyrt til at eg kommer til å bruke det til matlaging, då brukar eg tagatesse :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.