Det jeg ikke skjønner er hvor mange karbohydrater som er i en plate sjokolade.
Det står: 6,9 gram på baksiden. Men i følge nettsiden er det 12 gram. Og når jeg legger den inn på diett.no så er det jo kjempemye karber..
Er det noe jeg har gjort galt..(bortsett fra å spise den;)
Noen som vet hva som er riktig?
:confused:
Takk for kjapt svar:):)
Ja det var det jeg trodde også. Men fikk det ikke til å stemme, siden det sto 12 gram pr sjokolade..Og da jeg la til sjokladen på diett.no gikk jeg fra totalt karbohydrater 5,79 til 30,8...Altså så må denne sjokladen ha mer karber enn jeg trodde, eller så regner diett.no ut det på en annen måte...
:eek:
Ja, det som er rart er at den norske oversettelsen på sjokoladen, der står det 6,9 gram pr sjoklade. Men på nettsiden til produsenten står det 12 gram..
Forvirrende greier..Får begrense meg fremover i hvertfall, for den sjokko`n var gode saker:)
ja det er flere måter å regne det ut på, fordi det er så lav GI og fordi opptaket av det ene søtstoffet utenom tagatesse er begrenset. Det på diett.no er feil. Men det er flere tall på diett.no på den mørke sjokoladen.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.