Har forsøkt en del lavkarbo ferdig mixer, og ender jo stort sett opp med å bli skuffet, på den andre siden er jeg lei av alt styret med å lage disse bunnen selv.
Ser det er gluten i den, men gluten er heldigvis ut i ingredienslisten og ikke først slik som på Adamo eller Body-Attack bunnen gjør.
Ville bare høre med noen om de hadde prøvd denne før jeg bestilte.
Har googlet det og kom over denne forklaringen fra FM: Vanlig stivelse brytes ned til druesukker i kroppen, og brukes som energi. Resistent stivelse er stivelse som ikke fordøyes på vanlig måte, men oppfører seg som kostfiber. Det har blitt spist av oss mennesker i tusener av år gjennom matvarer som bønner og linser.
Var litt kjip å få utover bakepapiret (men så leste jeg ikke om tipset med kjevlen for etterpå..) Smaken var derimot helt ok! Funket også fint å "spise med hendene" så ikke for bløt.
Jeg ble nedstemt på Pizza i går, da grillværet må nytes til fulle. Grillsesongen er egentlig en drøm for en lavkarber uansett (Biff og champingion):)
Det jeg fikk lov til av resten av familien var derimot å lage krydderkaken..
Her ble jeg utrolig overrasket, ikke bare var det lett å lage, men kaken ble utrolig god. Nå har jeg ikke spist vanlig kake de siste ukene, men jeg tror ikke jeg har spist bedre Krydderkake tidligere. Neste kang må jeg få laget meg en Topping til kaken. For denne skal bestilles igjen.
Når jeg leser på næringsinnholdet, blir jeg nesten mer overrasket. 16,2 gr proteiner, 5,7 gr netto karb og 9,9 gr fett (fra egg, mandel og rapsolje). Ut fra næringsinnholdet, kan jo denne i bunn og grunn sendes med barna som matpakken:-)
Håper på at familien begynner å gå lei grillen i kveld, og at Pizzane kan forsøkes da
Jeg fikk ikke tatt bilder da jeg laget min første ladning med Pizza.
Takk til "bligravid?" som minnet meg på å lese godt slik at jeg brukte ett oljet bakepapir oppa deigen, da gikk det som en drøm å "kjevle" den ut. Se vedlagt bilde.
Pizzabunnen var fantastisk, jeg kommer ikke til å savne hjemmelaget pizzabunn med Hvetemel lenger.
Hei dere, ser at tråden er litt gammel, men prøver allikevel.
Hvordan regner jeg hvor mye bunn det er i hvert stykke? Jeg syns at jeg forstod at pakken gir 540gr ferdig bunn. Hvis jeg har forstått riktig tror jeg at jeg skal klare å regne meg fram til min porsjon:).
Hei.. har brukt denne bunnen jeg og.. jeg delte den opp i 12 ca like store deler og beregner det bare sånn ca ;) Kan ikke bli altfor manisk heller ;) Nå smitta mye av bunnen over på det bakepapiret jeg la oppå, så neste gang skal jeg ha olje på papiret og ikke vann.. så jeg satt sikkert igjen med 2/3 av røra da jeg la fyll på.. Ble veldig godt og jeg har lager til helga i frysen ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.