< Tilbake til oversikten

Soya, isoflavonoidene utskilles

#1

Yrla sa for siden:

cebp.aacrjournals.org/content/8/8/699.long
flere slike undersøkelser viser at mengden på inntak av isoflavonoider er den samme som emngden som utskilles via urinen. Så hvorfor er det da så farlig som mange påstår? Er det heller slik at noen er mer utsatt enn andre? At soya er ufarlig for de fleste? Menn utskiller mer enn kvinner har de sett. Mange menn som er redd for soya.Uten grunn? og undersøkelser hvor kvinner i overgangsalderen får soya viser det seg at soya ikke påvirker hormonbalansen. Så da skjønner jeg ikke hva man skal være redd for. Her www.springerlink.com/content/9d6kt54vdedttutw/
står det at tarmfloraen bestemmer om det skjer et opptak eller ei.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.