Stek marengsen i en forvarmet ovn på 100 grader i 1 time.(ikke varmluft) Greit å gjøre om kvelden. Og slå av ovnen og la marengsen hvile til dagen etter. Med lukket dør.
( sa min søster på tlf nå. Hennes blir alltid tørre utenpå og litt seige inni :))
Ok, puhh...det stod 100 grader på vanlig over/undervarme i 2-3 timer,
men det stod også at en kunne bruke varmluft,
men den har nå stått på i 2,5 timer på 100 grader i vanlig over/under,
men den er fremdeles seig i kjenne på,
skal jeg bare slå av da kanskje å la den tørke over natta og se hvordan det da blir :o
Takk for svar Gerd :klem:
Har forsyne meg bedt en hel umasse med folk den 17, så kan da ikke stå her uten noe til kaffen heller :eek:
som sagt så hadde jeg stekt den i 2 timer da jeg la inn krisesituasjonene her,
og etter en kjapp vurdering der jeg fant ut at jeg ikke hadde noen ting å tape,
så satte jeg ovnen på varmluft, 100 grader i en time til,
og nå er den sprø :heia:
smaken får bli en annen sak,
de får spise det de får :p
Jeg har uansett tenkt å dekke den med krem og jordbær,
så da går det vel ned uansett tenker jeg :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.