Siden jeg har kuttet ut fløte i kaffen nå så prøver jeg å drikke kaffe med eggemelk for å få i meg både kaffe og cocosa.
Men det er jo ganske mye styr å lage denne eggemelka, iallefall i forhold til å bare helle en skvett fløte fra en kartong i kjøleskapet.:o
Derfor lurer jeg på om jeg kan lage en litt større porsjon og ha stående i kjøleskapet?:confused:
Jeg har lagd den med litt mindre vann av og til, og hatt i litt vanlijepulver, ev. litt søtning. Da blir den litt som fløte :ja: Brukt over jordbær og bringbær... :sikle:
Kjøp deg en shaker, oppbevar eggmelka i den... Da shaker du bare litt og eggmelka blir wunderbar igjen OG varer lengere... med mindre du drikker den opp. :ja:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.