En enkel og god hverdagsrett med torsk. Rask å lage, og chilien gir en litt spennende vri på torskemiddagen.
Oppskrift
500 g torske filet
1-2 fersk chili
1/2 purreløk
1 rød paprika
2 - 3 tomater
salt og pepper
Legg fisken i en ildfast form og krydre med salt og pepper.
Finhakk chili og ha over fisken.
Skjær purre i skiver og paprika i strimler. Ha over fisken.
Skjær tomatene i skiver og legg som et lokk over det hele.
Stekes ved 200 grader i 1 times tid, til fisken er ferdig.
Denne så nydelig ut :)
Lurer bare litt på steketiden - er det ikke lenge med 1 time?
Fisk trenger jo ikke så lang tilbedredningstid, siden den lett blir tørr eller seig..
Kommer til å prøve det ut :p
Jeg måtte ha formen min i ovnen en times tid for å få grønnsakene på toppen møre og gode :)
Kan hende trenger ikke du like lang tid (ovnen min er gammel...) Prøv deg frem og se... Du trenger ikke være redd for at fisken skal bli tørr. Grønnsakene slipper en del væske, og dette blir en deilig sky som blir liggende nederst i formen :)
Det blir litt opp til deg og hvor sterkt du liker det :D
Jeg bruker å ta ut frøene, både for å gjøre det litt barnevennlig, og fordi magen min ikke alltid er like fornøyd med for sterk mat :)
Mannen min derimot kjører på med chilipulver i tillegg :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.