Er helt ny på dette med lavkarbo, har alltid tidligere bare kjøpt et rundstykke og noe ost i kantina på skolen, men det går jo ikke når jeg skal kutte karbohydratene...
Så da tenke jeg at jeg kunne lage eggerøre og bacond f.eks. dagen før også ha det i kjøleskapet. Men så lurte jeg på, når jeg lager dette kan det ligge i samme matboks i kjøleskapet, eller må bacond ligge i en matboks og eggerøra i en annen?
Hvis du liker baconet sprøstekt, burde det ikke ligge inntil eggerøren i hvert fall. Da kan det nok bli litt fuktig og mykt hvis det kommer endel fukt fra eggerøra. Utover det, er det bare å legge de i samme boks :)
Du trenger ikke bruke flere matbokser. Hvis det er ting som ikke tåler å ligge sammen, putter jeg det i en liten frysepose sammen med det andre, så tar det ikke så mye plass.
Kanskje du kan hente litt lunsj- inspirasjon fra denne tråden?:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.