Marianne sa for siden:
2 stk dr. Lindberg's havrenøtter + et glass proteinshake (proteinpulver i melk)
[font=Arial][/font]
Havrenøtter
(50-60 stk)
125 g smør
125 g fruktose
1 egg
125 g grov sammalt hvete
250 g havregryn
1 ts bakepulver
1 ts kanel
4 ss skummet melk
Evt. valnøttbiter
Sett ovnen på 200 grader.
Rør smør og fruktsukker lyst og porøst. Tilsett egget. Bland sammen alt det tørre og ha det sammen med det andre i bakebollen. Tilsett melk, litt om gangen - under omrøring.
Lag runde små kuler av deigen. Trykk dem flate eller sett dem som kuler på et bakepapirkledd stekebrett. Trykk en liten valnøttbit i kulene.
Stekes ved 200 grader på midterste rille i ca. 12 min. Avkjøl på rist