< Tilbake til oversikten

Hvorfor omega 3 øker fettoksidasjonen


#2

nellie sa for siden:

Veldig interessant, synes jeg. Men hvor får man skikkelig Omega-3 fra? Hører jo om dårlige oljer og at laks er oppskrytt som kilde pga forét de får og utrolig masse rart..

Jeg spiser mye laks, makrell i tomat og tar 1-2 spiseskjeer av denne hver dag.. Men gudene vet om oljen har noe for seg?

En jungel det er vanskelig å finne frem i..

Edit.. Så at det er mye A-vitamin i den oljen vi tar nå, så bestilte en annen.. Fiskeolje uten A-vitamin..


#3

nellie sa for siden:

Også lurer jeg på hvordan jeg skal få i datteren min dette greiene. Tran er jo tydeligvis ikke noe særlig, eller er det bare tøys? Hun er veldig glad i makrell i tomat og får gjerne en boks av det, med majones og agurk et par ganger i uka. Holder det for en liten kropp på 13 kg, kanskje? Tenker ikke på fettforbrenninga hennes altså.:p Omega-3 har jo mange andre fordeler..


#4

BitTorres sa for siden:

Jeg tror ærlig talt at makrell - med eller uten majones - er det beste du kan gi barnet ditt. Makrell er jo villfisk, og tran smaker dritt, for å si det rett ut.
Jeg er selv på jakt etter en olje til meg selv (gudene må vite om det er noen vits, men jeg må jo prøve), så jeg skal prøve en krill olje først. Så får jeg se om jeg merker en forandring, som jeg gjorde da jeg begynte å høydosere d vitamin :)


#5

nellie sa for siden:

Hun liker ren tran, men nekter å ta noe med "smak". Som f.eks tran med sitronsmak. Kunne sikkert likegjerne kjøpt selolje til henne.. Det smaker jo tran++.


#6

Chamomilla sa for siden:

4-og 8-åringene her spiser ren tran også. I tillegg godtar 4-åringen eye-q. 11-åringen og vi voksne spiser denne for tiden: livesuperfoods.com/natural-supplements/fish-butter-oils-1.html?p=2. Dyr, men veldig drøy i bruk. Synd at det i tillegg tar tid å få den gjennom tollen siden en flaske koster over 200 NOK. :(

Produktbeskrivelse:
Green Pastures Raw Emulsified Fermented Cod Liver Oil is 2-1/2 times more nutrient dense in vitamins A and D! Kid tested peppermint or licorice flavors with minimal amount of stevia, to help it go down easier. Green Pastures uses a proprietary cold process extraction and cleaning method to produce this pristine and naturally fresh cod liver oil. You will taste the difference, and you will feel the energy!
Many of the great historical cultures had one common supplement they relied on to ensure strong mind, body and spirit -- fermented cod liver oil. The Mighty Roman Soldier was given a daily ration of fermented fish/liver oil. The Stoic Scandinavian Viking had a drum of fermented cod livers outside the door of his home. Grandma always had a bottle of cod liver oil in the back cupboard.
Blue Ice Fermented Cod Liver Oil is batch processed and independently tested to international purity standards. You will find Blue Ice Fermented Cod Liver Oil is thick, rich, and full of pigment and naturally occurring nutrients, just as historically treasured. Best of all, fermented cod liver oil is 2 1/2 times more nutrient dense in vitamins A and D.
Fermentation improves absorption. The definition of fermentation is "breaking down into simpler components". Fermentation makes the foods easier to digest and the nutrients easier to assimilate. In effect, much of the work of digestion is done for you. Since it doesn't use heat, fermentation also retains enzymes, vitamins, and other nutrients that are usually destroyed by food processing.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.