< Tilbake til oversikten

"Love those berries" - mousse

#1

Nille sa for siden:

Lagde denne i en fart lørdag morgen (hadde tatt bærene utav frysern kvelden før):

1 kopp frosne bær (jeg brukte bringebær) - mål frosne - la dem tine
115 gram Philadelphia Cream Cheese
1 ts vanilje ekstrakt (IKKE essens)
1/2 kopp Natreen (8 gram)
1 kopp kremfløte

Mos de tinte bærene i hurtigmikser, ha oppi kremosten smaks- og søtstoffet - bland godt. Pisk kremfløten stiv og vend i bær/ostemassen. Hell over i porsjonsglass (4) og sett i kjøleskapet til kjøling. Klarer seg godt i kjøleskap i 2-3 dager. Server med pisket krem og/eller friske bær.

Total: 349 Fat:30 270 85% Sat:0 0 0% Poly:0 2 1% Mono:0 0 0%Carbs:12 30 9% Fiber:4 0 0%Protein:4 15 5%Alcohol:0 2 1%

1 porsjon (4 i oppskriften): 349 kalorier, 8 karber


#2

Carbokiller sa for siden:

Hmmmmmmmmmmnam-nam-nam-slafs-slafs... DET hørtes godt ut!! Men jeg vet ennå ikke hvor man får tak i vaniljeekstrakt, og ingen i butikkene her heller....


#3

Iset sa for siden:

Jeg laget denne moussen idag, har nettopp smakt litt på den (skal selvsagt spare den til i kveld). Men jeg må si jeg hadde STOOORE problemer med å holde fingra fra fatet!! Denne var så god at jeg ikke finner ord!
Tusen takk Nille. :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.