Nille sa for siden:
Lagde denne i en fart lørdag morgen (hadde tatt bærene utav frysern kvelden før):
1 kopp frosne bær (jeg brukte bringebær) - mål frosne - la dem tine
115 gram Philadelphia Cream Cheese
1 ts vanilje ekstrakt (IKKE essens)
1/2 kopp Natreen (8 gram)
1 kopp kremfløte
Mos de tinte bærene i hurtigmikser, ha oppi kremosten smaks- og søtstoffet - bland godt. Pisk kremfløten stiv og vend i bær/ostemassen. Hell over i porsjonsglass (4) og sett i kjøleskapet til kjøling. Klarer seg godt i kjøleskap i 2-3 dager. Server med pisket krem og/eller friske bær.
Total: 349 Fat:30 270 85% Sat:0 0 0% Poly:0 2 1% Mono:0 0 0%Carbs:12 30 9% Fiber:4 0 0%Protein:4 15 5%Alcohol:0 2 1%
1 porsjon (4 i oppskriften): 349 kalorier, 8 karber