Deler en oppskrift jeg fikk med min tante:
STOOOOR oppskrift dette her da, så du har i flere dager :)
1 stk kinakål
2 stk paprika
540 gr. kylling
1 løk
2 poser majones
640 gr. Jarlsberg eller Norvegia
350 gr fløte
Karrikrydder
Fløten piskes til milkshakekonsistens, og blandes med majonesen.
Finhakk grønnsakene, og del kylling og osten i biter. Bland det hele med fløten og majonesen, og bland inn karrikrydder.
Kan eventuelt varieres, med 2 bokser Picnic skinke eller skinke - og heller Piffi krydder på topp.
Den var meget god =) Tusen takk for oppskriften. Men hvor lenge kan denne stå i kjøleskapet før den blir dårlig? Dette var jo en megastor oppskrift, blir aldri kvitt den :p (Kan naturligvis bare halvere den neste gang, men bare lurer på hvor lenge den kan/burde kunne stå i kjøleskapet?)
Vil bare opplyse om at oppskriften stammer fra en av leserene til Lena Beatrice sin blogg.
Oppskriften kan halveres og holder seg god i ca 2 dager synes jeg. Jeg spiser den til hvert måltid når jeg lager.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.