Har tilsatt kajennepepper og karri (etter oppskriften) men det brenner i halsen. Har prøvd å tilsette litt fløte men det hjelper ikke. Kan jeg tilsette noe annet ? Er to bokser med creme fraiche i den fra før. Karri er vel ikke sterkt, så det er vel kajennepepperen?
det finnes både hot currey og mild. den hotte er hot, altså. Hvor mye brukte du av hver? du trenger ikke føle at du må svare fordi jeg spør mest av nysgjerrighet.
Berre ett skudd i blinde.... når ei suppe har blitt salta for masse skal det hjelpe å ha oppi ei rå potet og koke den med litt.
kanskje det vil hjelpe her også :):)
Fikk besøk så hadde ikke tid til å lage ny før de kom. Har laget den nå i ettertid med MYYE mindre kajennepepper. Har brukt kajennepepper fra Toro, merket som rød rakker (hehe). Men suppen kan jeg anbefale, oppskriften kommer her:
Del kyllingfiletene i små biter. Stekes i smør. Krydres med karri, cay.pepper, salt og pepper. Legges så til siden, strø litt mel over.
Paprikane og purren brunes.
Kok opp vann, buljong, eplejuice/lysekloster/hvitvin, creme fraiche og fløteskvetten. Skal koke i ca 7-8 min. Ha i paprika og purre etter halvgått koketid og kyllingbitene på slutten..
Jeg for min del liker godt med smak, og krydrer det derfor litt ekstra.
...... Ja det var ikke meg altså som krydret ekstra, dessuten så droppet jeg eplejuicen for å spare på kh.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.