< Tilbake til oversikten

Marellas TACO-LAPPER

#1

Marella77 sa for siden:

Her er en oppskrift på noen veldig enkle, men gode Taco-lapper. De kan også bruker til andre ting, f.eks pølser eller vanlig pålegg.

Taco-lapper: (6-8 stk.)

3 store egg
1 boks cottage cheese
1/2 boks Tine kremost, naturell
20 g revet parmesan
Salt/pepper
1 ss fiberhusk (Jeg er usikker på om det er nødvendig med fiberhusk...)

Sett stekeovnen på 200 grader.
Bruk stavmikseren til å piske eggene.
Tilsett cottage cheese og kremost, og bruk stavmikseren helt til du får en jevn røre.
Tilsett revet parmesan, salt og pepper.
Rør inn evt. fiberhusk.
La det hvile i 15 minutter.

Legg noen "boller" på bakepapiret. De vil flyte utover en del, så ikke legg de for tette. Ca plass til 6 stk pr plate. Denne røren gir ca 6-8 stk.

Dersom du ønsker store lefser, kan du bare steke alt på to plater, og så skjære opp i firkanter...

Stekes i 20 minutter på 200 grader, midt i ovnen.

Etter at de er ferdigstekt, kan du legge på hva som måtte friste. Jeg la på stekt kjøttdeig med hot tacosaus, avokado, rømme, salat, agurk og purreløk.

Håper noen vil prøve, og gi meg tilbakemelding... :)


#2

akas sa for siden:

Jeg lagde den opprinnelige oppskriften, og syntes den var så god (og lettvint :D) at jeg lagde dobbel porsjon i går. Fylte med røkt skinke, avokado og cf en gang, med skinke og egg en annen, og med makrell i tomat :eek: en tredje. Alt var godt!
Nå har jeg puttet noen i fryseren, og er spent på om de er like gode når de tiner.
Takk for oppskriften, Marella!


#3

Marella77 sa for siden:

Så uttrolig koselig å høre at du har prøvd denne, og at du likte det!! Jeg har lagt ut noen oppskrifter her, men har ikke fått så mye tilbakemelding, så jeg begynte å tro at jeg hadde en smak som ingen andre har, hehe... Derfor var det ekstra artig at du tok deg tid til å gi meg tilbakemelding Akas :) :) :) Tusen takk!!

Ps, jeg legge de i kjøleskapet jeg, og tar de frem når jeg får lyst på... Om jeg legger på tacofyll, så varmer jeg lappen med kjøttfyll og ost i mikrobølgeovnen. Deretter tar jeg på salat, løk, rømme og avokado...

Går sikkert fint å fryse de også. :)

Ps2, Hvordan fylte du de? Delte du dem som et pitabrød eller?


#4

akas sa for siden:

Jeg la fyllet på og brettet den over (som en halvmåne). Lett å spise. God Søndag, Marella!


#5

Marella77 sa for siden:

Takk for tipset! :) God søndag til deg også :)


#6

synsegulla sa for siden:

Tusen takk for tipset, jeg skal prøve tacolappene på lørdag, da er det taco hos oss :)


#7

Momse sa for siden:

Disse skal jeg prøve i morgen - gleder meg :)
Tilbakemelding kommer ;)


#8

Momse sa for siden:

Nam, nam, nam!!!
Dette var kjempegodt, Marella :)
Tusen takk for oppskrift :klem:
[size=3][/size]
Jeg byttet CC med CF (Gjør det alltid), og naturell kremost med hvitløk ;)


#9

Marella77 sa for siden:

Så uttrolig koselig!! Takk :) og takk for tipset, det skal jeg prøve neste gang ;)


#10

senka sa for siden:

Det blir pizza snart :pTusen takk Marella:)


#11

akas sa for siden:

I dag hadde vi utedag med barna, og dermed grilling. Jeg brukte taco-lappene som pølsebrød, og det gikk helt utmerket!


#12

Gerd sa for siden:

Slike lavkarbolapper kan brukes til det meste.
Jeg bruker raspa ost i istedet for kremost og varierer med urter og krydder :ja:


#13

Marella77 sa for siden:

:) Håper du liker det da ;)

Så artig å høre!! :)

Høres også veldig godt ut da! Jeg hadde lapper med kremost med urter i til frokost i dag. Smurt på...


#14

Dietta sa for siden:

Disse kommer på menyen i neste uke her :)


#15

Marella77 sa for siden:

:D supert :)


#16

*LoveBugMama* sa for siden:

Noen som har laget disse uten fiberhusk? :o

Jeg har røren stående her nå, men uten fiberhusk for det fant jeg ikke på Rema. Må kanskje på helsekost for å få tak i det? Uansett, jeg hååper det blir spisende uten også. :) Har oppi kruskakli, da..


#17

*LoveBugMama* sa for siden:

Det ble kjempegodt! :D Hurra! Spiste 2 med kylling, salat, tomat, agurk og litt dressing og tilslutt forsøkte jeg 1 med peanøttsmør og syltetøy! Ble kjempegodt, det også!

Tuusen takk for flott oppskrift! Og det funka som gull uten fiberhusk, faktisk. :D


#18

index sa for siden:

Prøvde disse til Tacoen i dag, gikk fint det! Smakte mye egg som det meste på lavkarbo, men konsistensen var fin og smaken helt OK egentlig. Resten har gått i frysen nå, håper de holder seg til neste Tacokveld.


#19

Marella77 sa for siden:

Så morsomt med tilbakemeldinger!! Tusen takk dere :) Fint at det funket uten fiberhusk da! ;)


#20

*LoveBugMama* sa for siden:

Ja, de ble helt fine uten fiberhusk, syns jeg. Jeg var redd de skulle henge dårlig sammen e.l. men det gikk veldig bra. :) Jeg syns faktisk ikke de smakte så veldig mye egg heller, jeg. Kanskje fordi jeg hadde oppi en ganske smaksrik ost... Neste gang tror jeg at jeg skal prøve meg med forskjellige typer krydder oppi. :D Oregano om den skal brukes til pizza, spisskummin om den skal være til taco o.l.


#21

Marella77 sa for siden:

Ja, jeg tenkte også å bruke krydder i, men hoppa over det likevel siden jeg hadde så sterk tacosaus. Men det blir sikkert godt ja ;)


#22

Momse sa for siden:

I dag lagde jeg dobbel dose. Hadde kremost med urter i, og revet hvitost siden jeg ikke hadde parmesan.
Hadde karbonader og salat til - nammis :)
[size=3][/size]
Resten ligger i kjøleskapet, blir frokost og lunsj med pålegg på, og mere til :D


#23

Marella77 sa for siden:

Så uttrolig hyggelig å høre at du liker disse Momse! Ja, det er jo bare å bruke det man har av oster ;) Hørtes godt ut med karbonader til!! :) Det skal jeg teste ut ;)


#24

Spinnerette sa for siden:

Mmm! Jeg brukte CF istedet for CC, og hvitost istedet for parmesan, og jaggu blei det godt allikevel! Ikke like eggete som andre lignende oppskrifter jeg har prøvd, og god konsistens! Tusen takk for oppskrift! :)


#25

Marella77 sa for siden:

Så koselig at du likte oppskriften!! :) Takk for tilbakemeldingen og for tipset om CF og hvitost :)


#26

Henrikol sa for siden:

Synes dette såg så godt ut at jeg måtte ta å prøve. Har alle ingrediensene uten Fiberhusk, så håper det går bra uten og.

Men nå er jeg ubrukelig på kjøkkenet, så jeg vispa alt ihop og vispet en god del (brukte CC og parmesan).
Skal det være små "klumper" eller er det meningen at de skal røres ut?
Og jeg tror jeg skal steke de i stekepannen som ei pannekake siden røra er litt ganske tynn. Sitter nå og venter de 15minuttene så den får kvile så får se hva som skjer.


#27

Marella77 sa for siden:

Hei, jeg så ikke dette før nå, så det er sikkert for sent å svare, men jeg svarer likevel ;) Jeg bruker stavmikser når jeg rører det ut, og da blir det igen klumper, blir kremet lissom... Jeg har ikke prøvd uten fiberhusk og ikke prøvd i stekepanna, hvordan ble det?


#28

Henrikol sa for siden:

Må få skaffet meg en stavmikser :) men det fungerte helt fint sånn sett.
Jeg fant ut at stekepanna var en dum ide ettersom den var altfor løs og revnet rimelig fort. Så i vill panikk så tok jeg resten og la den i ovnen som anvist. Forskjellen var natt og dag virket det som, men jeg skulle smurt den litt mer utover for de ble litt tykke.
Men, det skal sies.. de var NYDELIGE! Vet ikke helt hva fiberhusk er, men er storfornøyd slik som den var.
Det ble egentlig en Taco Burrito, skal se om jeg får lastet opp bilde.

Takker så meget for denne oppskriften :D


#29

Marella77 sa for siden:

Herlig!!! Jeg smiler stolt over dette nå! Så kult at du likte oppskriften!! Smilte når jeg leste at du i VILL panikk tok resten i ovnen!! Haha, syns jeg ser det for meg!! Bra jobba!! Takk for at du la ut bilde, sååå artig å se! :D


#30

Bønna200 sa for siden:

At jeg ikke har oppdaget denne oppskriften før, da. :eek: Den skal i hvert fall prøves ut en dag. :)


#31

Gracella sa for siden:

Denne skal prøves til uka, ja!


#32

Marella77 sa for siden:

Denne hadde jeg glemt! Skal prøve den selv igjen jeg ;)


#33

Camomilla sa for siden:

Altså, dette fikk jeg veldig lyst til å teste! Hvor mye sånn ca er 20 g revet parmesan? Kan man bruke sånn på "boks" (ferdigsmuldret)? Blir det stor forskjell med CC og CF? Henger de såpass sammen at man kan bruke dem som påleggswraps? :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.