< Tilbake til oversikten

Nøkkelhull-kjøttdeig fra coop

#1

lillekri sa for siden:

Ser coop kommer med 8% fett i kjøttdeig. Markedsøfrt som sunnere alternativ til vanelig kjøttdeig samt nøkkelhullmerking. Noen som har synspunkter?

Editert: Fettinnholdet i helmelk ble redusert fra 4,2% til 3,5% ifølge kk. Naturlig kumelk har vel 5-6% fett. Da jeg var liten sa alle at barn må ha helmelk for å vokse normalt. Det var tydelivis ikke så viktig likevel?

Editert #2: Dannmark innførte ekstraskatt på mettet fett ifjor. Kan dette komme til norge? Lovpålagt grete-roede-slanking for alle?


#2

nellie sa for siden:

Jeg skjønner hvorfor folk synes dette er irriterende.. Men samtidig så er det vel bare til å kjøpe Q-melk og kjøttdeig fra en annen produsent. De fleste ser ut til å bruke karbonadedeig, ikke kjøttdeig, fordi at det er et renere produkt. Det er vel like mange der ute som er opptatt av mager mat, som vi som er opptatt av fet mat, så ser ikke problemet med at det finnes noe for alle.. Melka ble vel heller ikke fettredusert for å gjøre den "sunnere"?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.