Liker å grille mye rart, fisk griller jeg i folie sammen med grønnsaker som purre, paprika, selleri, løk, brokkoli el.l. Biff er jo veldig godt da, koteletter eller fylt kyllingfileet.
Det enkle er ofte det best, på tur er det ofte noe kjøtt eller pølser som grilles på spyd og nytes med tilbebør rett fra pinnen.
200 gram fetaost
2 hvitløkfedd, hakket
Ca ¼-½ rød chili, hakket
Litt hakket persille
2-3 ss creme fraiche
Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor, til alt er godt blandet. Ha kremen i en skål, pynt gjerne med litt chili og persille, og server som tilbehør til grillmat, for eksempel.
Her i gården brukes bålpanne og ved. Den gamle kulegrillen skal gjøres om til røykeovn. Har to eple- og to kirsebærtrær som er hogget opp og skal benyttes.
Vi har elektrisk grill, men drømmen er å lage et koselig område i hagen med bålpanne med grillrist. Jeg synes maten smaker bedre på kull eller ved fremfor strøm og gass.
En bærbar turgrill, en kulegrill og en gassgrill. Og endelig en svær veranda å grille på! :D Og halve er overbygd så vær er ingen hindring. I sommer skal ALT grilles!
Vi griller bare på gassgrill vi :o
Ikke noe tvil om at det er en egen kos med kull, bålpanner etc, men for oss så er det mest praktisk med gass. Vet aldri når mannen kommer hjem, og da er det sabla enkelt å grille på veldig kort varsel :)
Grillmat er nam-nam. Håper bare tempen stiger litt så vi kan begynne snart.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.