Marianne sa for siden:
Kalkunrulader
[size=1][/size]
2 porsjoner
koriandermajones (se under)
4 mellomstore runde salatblader
4 skiver kalkunbryst
4 vårløk
4 strimler rød paprika
Bre koriandermajones på hvert av salatbladene og legg 1 kalkunskive oppå. Legg også 1 vårløk og 1 paprikastrimmel på hvert salatblad. Rull det hele sammen til faste, sigarliknende rulader.
Du kan bruke skinke i stedet for kalkun. Koriandermajonesen kan serveres som dipp ved siden av i stedet for å bres på.
Næringsinnhold: 54 kcal, 10 g proteiner, 2 g karbohydrater, 1 g fett, 0 g mettet fett, 604 g natrium, 17 mg kolesterol, 1 g kostfiber
Koriandermajones
10 porsjoner
175 g lettmajones
20 g korianderblader
1 ss presset limesaft
1 ts lett soyasaus
1 lite hvitløkfedd
Ha lettmajones, koriander, presset limesaft, soyasaus og hvitløk i en hurtigmikser eller food processor og kjør til en glatt mos.
Næringsinnhold:
Pr.porsjon: 36 kcal, 1 g proteiner, 3 g karbohydrater, 3 g fett, 1 g mettet fett, 104 g natrium, 4 mg kolesterol, 0 g kostfiber.
Fra South Beach-kokeboka
Dette er ment som et mellommåltid, men jeg har også laget 2 porsjoner som en lett lunsj.