Marianne sa for siden:
2 porsjoner
3/4 dl tørr sherry eller vermut (jeg brukte hvitvin)
3 ss lett saltet soyasaus
2 ts sesamolje
4 vårløk, finhakket
1 ts frisk ingefær, revet
1 ts hvitløk, finhakket
2 hvite fiskefileter (torsk, hyse, hvitting eller tunge, ca. 450 g) (Jeg brukte Sei)
Forvarm stekeovnen til 200 grader C. Bland sammen sherry/vermut/hvitvin, soyasaus, sesamolje, vårløk, ingefær og hvitløk i en liten bolle. Legg fiskefiletene i en ildfast form. Øs marinaden over fisken og la den steke i 12 minutter eller til den er lett å dele i flak.
Næringsinnhold:
Pr.porsjon: 242 kcal, 35 g proteiner, 3 g karbohydrater, 6 g fett, 1 g mettet fett, 1154 g natrium, 45 mg kolesterol, 1 g kostfiber.
Fra South Beach-boka
Kjempegodt med dampkokte sukkererter og brokkoli