< Tilbake til oversikten

Stevia

#1

Annhild sa for siden:

Er det noen som vet hvor mye mye mindre jeg kan bruke av stevia kontra sukker,eller andre søtninger? Skal bruke 4 ss med sukrin men jeg vil prøve stevia.....:)


#2

Annhild sa for siden:

Jeg mente 3ss med sukrin.....


#3

Rin sa for siden:

Stevia er MYE sterkere enn sukrin og sukker og sånt, og kan være bitrere, litt avhengig av hvilken stevia du har. For å erstatte 3 ss sukrin foreslår jeg at du begynner med ca 1 krm, eller liksom bare litt ytterst på en teskje, og smaker deg frem derfra. :cool:


#4

Yrla sa for siden:

www.friendlyshop.nu/media/Konverteringstabell.2.sv.pdf husk at sukrin søter kun 75% av det sukker gjør, så tillegg 25%

Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.