Mat for sjelen sa for siden:
Nydelig Granola med smak av Eple og Kanel...
Dette er min nye frokostfavoritt!
Oppskrift
3 dl hakkede nøtter - mandler, valnøtter, hasselnøtter
1 dl linfrø
1 dl solsikkefrø
1 dl sesamfrø
1/2 dl chiafrø
1/2 ts salt
1 dl vann
2 - 3 ss nøytral olje (raps f.eks.)
3 ts kanel
2 ss usøtet eplemos
1 ts vaniljeekstrakt eller 1/2 vaniljestang
Sett stekeovnen på 160 grader.
Bland sammen alt det tørre, og tilsett så resten.
Bland alt sammen og ha over i en langpanne. Smør blandingen jevnt utover.
Stekes i ca 30 min. Rør rundt i Granolaen ca hvert 10. minutt slik at den blir jevnt gyldenbrun. Pass bare på at den ikke blir brent!
Nytes med litt Tyrkisk yoghurt eller Cottage Cheese f. eks.