< Tilbake til oversikten

Flytende natreen?

#1

lille-mor sa for siden:

Hei..
Kan en bruke flytende natreen i pisket fløte?
Eller blir det helt feil?


#2

Dietta sa for siden:

Det går helt greit her hos oss i hvert fall :D
Gubben sitter og koser seg med bløtkake hvor kremen er søtet med flytende natreen akkurat nå :)


#3

Nerthus sa for siden:

Jeg er en av de som stort sett KUN bruker flytende natreen til søtning :)

Den oppløses og fordeles raskt og man trenger svært liten mengde. Bruker den både i kald og varm mat, feks når jeg lager vaniljesaus/krem a la lavkarbo :) Bruker noe sukrinmelis og bruker natreen for å gi en mer "naturlig" søtsmak.


#4

Yonah sa for siden:

Det går helt supert. Faktisk så synes jeg flytende natreen og flytende stevia er det som smaker mest som sukker i krem feks, ellers synes jeg det fort blir bismak på det jeg søter om jeg bruker andre ting. Jeg har prøvd sukrin, splenda mm, men synes det meste gir bismak.


#5

shailene sa for siden:

Jepp! Bare vær forsiktig med antall dråper, bedre med for lite enn for mye.


#6

Nerthus sa for siden:

Balanser med litt eddik eller sitronsaft om det blir for søtt :) Sjefstriks ;) (og omvendt, har man for mye eddik i feks en salat, kan bittelitt flytende natreen balanser ut eddiksmaken UTEN at det nødvendigvis blir smakende søtt)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.