lille-mor sa for siden:
Hei..
Kan en bruke flytende natreen i pisket fløte?
Eller blir det helt feil?
lille-mor sa for siden:
Hei..
Kan en bruke flytende natreen i pisket fløte?
Eller blir det helt feil?
Dietta sa for siden:
Det går helt greit her hos oss i hvert fall :D
Gubben sitter og koser seg med bløtkake hvor kremen er søtet med flytende natreen akkurat nå :)
Nerthus sa for siden:
Jeg er en av de som stort sett KUN bruker flytende natreen til søtning :)
Den oppløses og fordeles raskt og man trenger svært liten mengde. Bruker den både i kald og varm mat, feks når jeg lager vaniljesaus/krem a la lavkarbo :) Bruker noe sukrinmelis og bruker natreen for å gi en mer "naturlig" søtsmak.
Yonah sa for siden:
Det går helt supert. Faktisk så synes jeg flytende natreen og flytende stevia er det som smaker mest som sukker i krem feks, ellers synes jeg det fort blir bismak på det jeg søter om jeg bruker andre ting. Jeg har prøvd sukrin, splenda mm, men synes det meste gir bismak.
shailene sa for siden:
Jepp! Bare vær forsiktig med antall dråper, bedre med for lite enn for mye.
Nerthus sa for siden:
Balanser med litt eddik eller sitronsaft om det blir for søtt :) Sjefstriks ;) (og omvendt, har man for mye eddik i feks en salat, kan bittelitt flytende natreen balanser ut eddiksmaken UTEN at det nødvendigvis blir smakende søtt)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.