< Tilbake til oversikten

JBK - klumper seg

#1

Elewyn sa for siden:

Har noen gode råd når det gjelder JBK? Jeg sliter med at det alltid klumper seg. Jeg har prøvd å riste det ut i kaldt vann. Noe som endte med masse store hard klumper. Jeg hadde mere suksess med å riste det ut i lunket vann. Da fikk jeg en ganske jevn masse med konsistens som lim, men når jeg helte det oppi sausen, så var det umulig å rør ut alle slimklumpene.

Jeg synes smaken på JBK er helt grei, men det er ikke moro å servere mat med masse slimklumper i :( Hva er trikset for å få til en glatt jevning med JBK?


#2

Kitsu sa for siden:

Stavmikser.


#3

Yonah sa for siden:

Jeg sikter det gjennom tesil ned i varm væske, under omrøring, da går det bra. Kutter jeg ut tesila, blir det bare klumper.


#4

shailene sa for siden:

Bruker stavmikser de få gangene jeg har hatt problemer med klumper, men funker som regel bra med shaker for min del. Bruker lunkent vann og rister HARDT.


#5

Elewyn sa for siden:

Takk for tips. Tesil og stavmikser skal testes :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.