Yrla sa for siden:
Jeg har funnet mye sjokoladekremer og galsurer på nettet. Har ikke prøvd ut noen ennå så se på de, sammenlign de og bruk de til inspirasjon til å lage noe godt selv. Her kommer noen som ikke inneholder masse kalorier og karber.
sjokoladeaktig godis:
1ss Cocosa (flytende)
2 scooper sjokoladeproteinpulver
½ - 1 ts kakaopulver
4 dråper stevia english toffee
natreen /sukrinmelis etter ønske
bittelitt salt
litt soyamelk eller annen væske
SNICKERS KULER
- 25.sep.2011 kl.18:48 i Oppskrifter
- 37 kommentarer
I dag hadde jeg en fantastisk start på dagen.
Treningsforum magasinet og deilige, sunne snickerskuler
Aller først hadde jeg en runde på ellipsemaskinen.
50 minutter med puls mellom 125 -140.
Deretter var jeg klar for søndagsjobbingen.
SnickersKuler
25 kuler
80 g penaøttmel
40 melkesjokolade proteinpulver
2 ss sukrinmelis
4 dråper stevia english toffee, kan sløyfes
1 -2 ss vann
Litt kanel
Bitelitt salt
Mørk sukkerfri sjokolade
Jeg brukte denne sjokoladen søtet meg tagatose.
Bland sammen peanøttmel, proteinpulver, sukrinmelis, stevia, vann, kanel og salt.
Arbeid sammen til en jevn masse og rull til kuler.
Smelt sjokoladen i vannbad og dypp kulene i sjokoladen.
nougat
http://mjuuugly.blogg.no/1292529153_hjemmelaget_sunn_og_f.html[font=Arial][/font]
Hjemmelaget fløyelsmyk Nougat alá Mjuuugly!
♦ 150g hasselnøttmel
♦ 4 ss kokosfett
♦ 3 ss kakaopulver
♦ 0,5 ss sukrin
♦ En dæsj stevia
♦ 1/3 ts vaniljepulver (kan droppes)
♦ 2 ss flytende søtning
♦ 1,5 dl økologisk kokosmelk!
----
Sjokolademousse
100g cc
15g sjokoladeprotein
hakkede nøtter/nøttesmør
et par dråper rom essens+stevia english toffee
Litt sukrin + kanel
en skvett soyamelk
Bruk stavmixer til du får en jevn røre,
SJOKOLADEKREM TIL 1
2 eggehviter
10-20g sjokoladeprotein
1ts cacao
2SS sukrinmelis
Et par dråper stevia english toffee
litt kanel
1 ss soyamelk
--> Stivpisk hvittene med sukrinmelis i kjøkkenmaskin, tilsett deretter resten! Jo lenger du pisker kremen jo tykkere og bedre blir den!
nugatti;
Kakaopulver,
melkesjokoladeprotein,
sukrin/sukrinmelis,
vaniljeessens
og vann til riktig konsistens.
nøtte"fudge" med kakao
[u][/u]
35 g mandelsmør
15 g tahini, monki
40 g sukrin
40 g kakao
45 g prottisp.
1 krm stevia
1 ts vanilje
litt salt
½ ts kaffepulver i vann
0,4 dl soyamelk etc.
cc-dessert[b][/b]
100g cc
15 g kakao
20g prottispulver
7 suketter
¼ sterk kaffe i litt kokende vann
vaniljeessens
sjokokesam
[u][/u]150gr mager kesam (halv boks)45g sjokolade proteinpulver eller 10g kakao og 35g proteinpulver
2 krm stevia eller 10 ss splenda
trøfler
250g mascarponeost
1 dl kakao
søtningstoff etter smak
rulles til små boller med nøttemel på.
Sjokoladekrem
- 40 g proteinpulver, sjokolade
- 40 g kakaopulver
- 40 g sukrinmelis
- 1 ts kaffepulver +1/2-3/4 dl kokende vann
- 1 eggehvite, lett pisket
- 1/2 ts salt
- 8 dråper stevia english toffee
- 8 dråper stevia dark chocolate
- sjokoglasur
30g prottispulver
15 g kakao
30g sukrin
vann
- ----
- Seigt sjokotrekk
30g eggehvite
30g proteinpulver
5 g bakekakao
[font=Arial][/font]
Stivpisk eggehvite.
Tilsett protpulver og kakao.
Fortsett å piske med ballongvisp, først ser det ut som om du får en tørr smulete masse, men fortsett å piske så blir det blir flytende og seigt etter noen minutter. rull kulene i trekket.
[font=Arial][/font]
- Adas mørke sjokolade med proteinpulver/atkins decadense
1 hel mørk sjokoladeplate, 113 g, fra ghiradelli uten søtning(Iherb har denne)
12 suketter hvis du liker mild søtsmak, ellers ta flere eller tilsett litt stevia, f.eks 1 krm hvit stevia
en klype salt
50 g sukrinmelis (helsekost/Jacobs)
32 g proteinpulver (jeg bruker her eggehviteprotein uten smak fra Now)
1 teskje vaniljepulver
½ ts pulverkaffe i ørlite grann kokt vann
1/2 dl soyamelk (melk og fløte kan også brukes)
Hakk sjokoladen og smelt i en stor bolle over kokende vann i en kjele under. Jeg brukte en plastbolle til barn med kant rundt som lå fint over kjelekanten.
Varm opp ½ dl soyamelk og en skvett vann til kaffepulveret og løs opp sukettene og stevia i denne blandingen. Når sjokoladen er smeltet heller du den og melken og kaffevannet med det søte i oppi det tørre som er ferdig blandet fra før uten klumper. Tilsett en skvett mer vann hvis det behøves slik at det blir en fin men tykk masse og bre massen med slikkepott oppi bunnen av en plastboks og sett på lokk. Frys eller kjøl ned og skjær opp i biter etter en halvtimes tid.
- ---
- til slutt en oppskrift på lavkalorikake, liten posjon man kan putte i muffinsformer:
- Adas chiakake i muffinsformer (lavkarbo og lavfett)
30 g chiamel eller annen tørrvare (f.eks.proteinpulver, mandelmel, kokosmel)
1 eggehvite
1 egg
150 (halv boks) cottage cheese
70 g sukrin eller sukrinmelis
1 krm stevia
15 g kakao
2 g bakepulver
2 g salt
2 vaniljepulver
1/2 ss kaffepulver