Bland sammen alt det tørre.
Bland sammen egg og Cottage Cheese i en blender eller med stavmixer.
Rør sammen alle ingrediensene og la røren stå og svelle i ca. 10 min.
Sett Sconesene på en bakepapirkledd plate med en spiseskje fuktet med litt vann.
Stek ved 180 grader i 15 - 20 minutter.
Sconesene kan gjerne fryses, og er også supre som turmat, lunsj og skolemat.
tenkte du hadde mer peil enn meg, derfor spurte jeg.
kanskje bedre med annen ost enn cc til knekkebrød, hvis cc'n ikke blander seg veldig godt med det andre,da? sammen med egg skulle det gå, vil jeg tro.
skal teste en kombinasjon av denne og hexebergs briks til knekkebrød:
50 g cc
2 egg
1 dl solsikkefrø
!/2 dl knuste linfrø
1 dl sesamfrø, hvite
1 dl hakka mandler
15g chiamel eller mer for å få riktig konsistens
3 g sukrin og salt
Lykke til med baksten Yrla! Spent på å høre resultatet.
Skal bake et par brett med knekkebrød selv i ettermiddag. Spiste siste linfrøkjeksene til lunsj i formiddag :D
takk, jeg baker om en uke, bakte en ladning igår, ble ferdig på 15 min, i motsetning til da jeg bakte knekkebrød på jobben idag med mel, timesvis i ovnen! lavkarbo er jammen greit:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.