Sjokoholiker sa for siden:
Kokkelerte litt på kjøkkenet i dag, og jaggu ble det noen gode lakseburgere!
Kjøkkenvekta mi har tatt kvelden, så en må prøve seg litt frem her, men jeg skriver ca der jeg ikke har nøyaktig mengd :)
500 g fersk laksefilet (skrev først 400, det var feil)
1 lita ts salt
1 stort egg
ca 30 g smelta smør
ca 0.5-1 dl fløte
ca 1 dl jarlsbergost
1.5 ss fiberhusk
1.5 ss pofiber
jeg brukte ei kjøkkenmaskin med kniver i, og kjørte først fisken og saltet godt sammen også hadde jeg i resten og kjørte sammen til en tykk grov grøtaktig konsistens.
Når du skal steke de er det lurt å dyppe skjeen i vann ofte, deigen henger godt fast.
De er sikkert gode å bruke som burgere, men jeg har ikke prøvd det enda.
I dag lagde jeg dette som tilbehør:
litt sellerirot
blomkål
brokkoli
kokes godt i vann med litt smør
når alt var mørt helte jeg av vannet, så hadde jeg i litt fløte, creme fraiche, en dæsj snøfrisk, en dæsj til med smør og pepper og kjørte med stavmikser til en god purè
skjærte opp tomat og agurk og hadde til :)
ble godt tatt i mot av gjestene som var innom, og ikke er lavkarbere :)