shailene sa for siden:
2 ss (40-50 gram) smør
1 dl fløte
2 store/3 små egg
1 ts vaniljepulver
4 ss Natreen eller annet søtt
1 dl (50 gram) kokosmel
1 ts johannesbrødkjernemel
1,5 ts bakepulver
Ca. 70g ferske eller frosne bær
Smelt smøret og bland sammen med fløte, så egg. Ha det tørre i en bolle og blad sammen med det våte, se an konsistensen på røra og spe på med litt fløte/vann hvis den virker veldig tørr (kommer litt an på hvilket mel du bruker). Den skal være tykkere enn vanlig muffinsrøre - bærene gir fra seg væske under steking, så muffinsene blir for bløte inni hvis røra er for tynn. Bland i bærene og ha røra i muffinsformer - anbefaler å bruke silikon! Stek i 15-20 minutter på 190 grader. Blir 10-12 muffins :)
[img]http://forum.lavkarbo.no/attachment.php?attachmentid=10101&stc=1&d=1332597392[/img]