Fluke83 sa for siden:
Den luktet ikke vondt når den ble åpnet, men fisk er jeg skeptisk til på generelt grunnlag :)
Fluke83 sa for siden:
Den luktet ikke vondt når den ble åpnet, men fisk er jeg skeptisk til på generelt grunnlag :)
Brokkoli sa for siden:
Uåpnet røkelaks som har ligget kjølig hele veien, og som ikke lukter vondt? Det ville jeg spist, ja :D Jeg styrer mer etter utseende og lukt enn utløpsdato.
Dietta sa for siden:
Signerer denne :ja:
Fluke83 sa for siden:
Jeg også stort sett, i hvert fall når det gjelder "best før".
Jeg er forsiktigere med "siste forbruksdag", og er ganske liberal der når det gjelder kjøtt, men fugl og fisk er jeg ikke blitt så tøff med ennå, he he
Takker for svar :)
Yrla sa for siden:
ja om den lukter bra
gamlebyen sa for siden:
Selvsagt ville jeg det
Kitt sa for siden:
Akkurat som meg! :ja:
nellie sa for siden:
Ville nok det, ja!:)
Festina lente sa for siden:
Jepp! :) (forutsatt at den har ligget kjølig selvfølgelig).
akas sa for siden:
Enig med de over! :)
Carisma sa for siden:
To dager?! Jeg har spist en som gikk ut for nesten to mnd siden og den var like fin. (glemte å sjekke dato før etter jeg hadde spist den :o)
Alynna sa for siden:
Absolutt! Røkelaks har mye lenger holdbarhet enn fersk fisk siden den er såpass speket (og røkt, noen har vel røyaroma, men ser ikke bort fra at det også er konserverende)
Er pakken uåpnet, som du skriver, har ikke noen uker til eller fra noe å si.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.