...og jeg vet jammen ikke helt....Det smaker så som så...får så sykt dårlig smak i munnen jeg..
Er det noen som har noen tips til omeletten...den jeg lagde tidligere i dag ..konsistensen var som gummi..hehe..ikke særlig godt med andre ord..
Dessuten lurer jeg litt på hva slags dressinger dere lager,er ikke noe flink med oljedressinger,så om noen har tips,blir jeg veldig glad:)
heihei, velkommen;)
dette er da min andre runde på ed så denne gangen vet jeg litt bedre hvilke produkter jeg synes er ok,måtte prøve meg litt frem forrige gang. Den omeletten har jeg aldri blitt helt fortrolig med men pleide å hive oppi så mye grønnsaker som overhodet mulig og krydre MASSE!!!
På dressingfronten har jeg av og til lagd min egen pestoblanding(basilikum,pinjekjerner(vet ikke hvor ED korrekte disse er men men) og olivenolje). Ellers så har jeg ofte bare investert i en god olivenolje og krydret med urter osv..
Masse lykke til!!
Omeletten lager jeg om til eggerøre. Bare rører den rundt i pannen. Så damper jeg grønnsaker og heller eggerøren over. Synes det blir ganske godt. Min favoritt er den med ost og gressløk...lukter så godt av cheddar.
Dressing har jeg ikke brukt. Har ikke sett annet enn at må man, så KAN man bruke litt rapsolje. Men her kjører jeg null olje og tillegg. Er kanskje altfor strikt med meg selv, men vil ha denne kroppen på plass så fort som mulig.
Omeletten er ikke favoritt, men det hjelper å krydre masse! Hvitløk, pepperblandinger, salt etc. Jeg pleier også å steke litt grønnsaker ved siden av og lager som Trixi eggerøre ut av det. Du kan godt ta litt ekstra med vann enn de 80 ml de anbefaler.
Av dressing så har jeg tatt pestosaus, tacosaus eller olje - men aldri til omeletten. Velg den sausen med lav kcal.
Nå har jeg laget morgendagens lunsj...prøvde meg på nok en omelett...denne gangen hadde jeg litt mer vann i,mer krydder,mer grønnskaer og svakere varme.
-Ble faktisk ikke så verst:)
Når jeg jeg aldri prøvd ED, men vanlig omelett steker jeg alltid i ildfastform inni stekeovnen. Kan jo være det hjelper deg. Den blir gjevnt stekt og ikke brent under:p
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.