< Tilbake til oversikten

Linfrøkjeks med parmesan og rosmarin (med bilder)

#1

Mat for sjelen sa for siden:

Nydelige kjeks med Parmesan og Rosmarin.
Supre til dip eller sammen med en god ost og et glass rødt...

Oppskrift

  • 2 dl knuste linfrø
  • 2 egg
  • 1 ts fiberhusk
  • 1 dl revet Parmesan
  • 2 - 3 ts finhakket frisk rosmarin

Bland alt sammen til en jevn røre, og la den stå og svelle i 5 - 10 minutter.
Bruk en slikkepott og smør røren utover en bakepapirkledd stekeplate. Rut opp med et pizzahjul eller kniv.

Stek kjeksene ved 175 grader i ca 10 minutter.

Ta ut brettet og sjekk kjeksene - kan hende må du snu noen av de og la de få noen ekstra minutter i ovnen for å få dem riktig sprø og crispy.
Pass bare på at ikke de blir brent!

Oppbevar kjeksene i tett boks.


#2

Charlott sa for siden:

Disse skal prøves til neste ost&kjeks-aften! :D


#3

Mat for sjelen sa for siden:

Tror rett og slett jeg skal kalle kvelden i kveld en ost & kjeks aften... ;)
Med vin...:stortsmil


#4

Yrla sa for siden:

funker det å bytte ut permesan med lett gulost?


#5

Mat for sjelen sa for siden:

Jeg har ikke prøvd det, men det er jo verdt et forsøk :)
Gi meg gjerne en tilbakemld dersom du prøver ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.