< Tilbake til oversikten

Viltkjøtt

#1

groupie sa for siden:

[LEFT]Finnbiff/viltkjøtt.
Vi skal ha det til middag her i dag. Nå er jeg vant til å ha det med potetmos, nam, men det utgår jo nå, men hva annet man kan lage dette med er jeg da usikker på.. :p kan jeg lage en gryte med dette? :-D Saus? Eller er det godt med blomkålstappe ved siden av?

En helt ny matverden har åpnet seg for enkle meg :p[/LEFT]


#2

langaard sa for siden:

Viltgryte med blomkålmos er godt:)


#3

elien sa for siden:

Mos av sellerirot å blomkål er digg:p

Elin


#4

Alynna sa for siden:

Frest med litt sopp og løk, og en skikkelig fet, kremet jordskokk/persillerotgrateng ved siden? Rørte tyttebær med tagatesse...

Justere løk/persillerotmengde etter hvor mye karber du tillater deg, det er jo grønnsaker som tilfører mye smak uansett.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.