< Tilbake til oversikten

400 gram kjøttdeig til 15 kr på Rema

#1

Victory sa for siden:

så vet dere det!

Løp og kjøp! :)


#2

Momse sa for siden:

Som ikke er nær best før datoen? :cool:
Jeg finner veldig ofte kjøttdeig/familiedeig til 15,- kr, men da pga best før dato om 1-4 dager - helt supert :)


#3

siljesfremgang sa for siden:

Kresen og vil ha karbonadedeig jeg...:P


#4

langaard sa for siden:

Me too:)


#5

kamp sa for siden:

Lurer egentlig på hva som er oppi da.. men men det er jo næring i det ;)


#6

Victory sa for siden:

Pleier og kjøpe karbonadedeig jeg også.. Men denne var mager kjøttdeig, så da kjørte jeg på. :)
Holdbar til 27 mars på mine.


#7

Alynna sa for siden:

Gikk til Rema etter å ha sett plakater på trikken... fant ikkeno'. Gikk til en annen Rema da jeg var et annet sted i byen, noen dager senere, og der, i en kjøleboks, lå forskjellige typer kjøttdeig.

En av papirplakatene proklamerte "kjøttdeig, mager, 400g, 15 kr". Kikket hjennom utvalget, som var pakker på 600 og pakker på 400g, av Nordfjord, som jo er Remas merke. Kommer til kassen, og "neida, det var ikke den kjøttdeigen, kampanjevaren er en type familiedeig som de først får inn på onsdag". Familiedeig er da en blandingsdeig? Ble sur, og gikk. Misvisende! Før fikk man ikke lov til å kalle noe for kjøttdeig engang, om det ikke var rent storfekjøtt. Kikket av nysgjerrighets skyld i disken da jeg var her hjemme, og der hadde de svinekjøttdeig til 15 kr pakken.

Er denne kampanjen i realiteten for deig laget av billig svinekjøtt, eller for en blanding av storfe og svin? Det smaker jo ikke det samme! Eller har jeg bare hatt uflaks og vært innom tre butikker som har vært tomme for kampanjevarer?


#8

Tronski sa for siden:

prior 400g Kyllingkjøttdeig - 17,50 på kiwi - standard.


#9

Rin sa for siden:

Stor forskjell på kyllingkjøttdeig og kjøttdeig av storfe, da. Både smaks- og næringsmessig. :cool: Kyllingkjøttdeig er alltid billig i seg selv, men er jo så magert at man trenger flere/andre fettkilder. (Vel, "man" - i alle fall de av oss som sikter på en høy fettprosent i dagsinntaket. :))


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.