< Tilbake til oversikten

Spicy og fargerik eggesalat

#1

shailene sa for siden:

5 egg
5 ss majones
2 ss creme fraiche
50 g paprika
50 g erter (frosne er ok)
25 g løk
1 ts karrikrydder
0.5-1 ts chiliflak (salaten blir sterkere når den har stått litt!)
1 ts salt

Kok eggene mens du finhakker grønnsakene, kutt de hardkokte eggene på tvers og på langs i eggeskjæreren, og bland med resten av ingrediensene. En ny vri på eggesalat, uten tvil min favoritt!


#2

Dietta sa for siden:

Mmmmmm - digg :D


#3

Kitt sa for siden:

Namnam!:sikle: løper på kjøkkenet og koker flere egg


#4

Kitt sa for siden:

Jeg laget "røren" som en slags salatdressing og spise med en liten salat(kinakål, vårløk, agurk og gulrot) med egg og reker og avocado! :sikle::sikle::sikle:


#5

shailene sa for siden:

Takk for tipset. Var godt med denne i salat, ja! Og som fyll i lavkarbo-wraps sammen med litt grønt :sikle:

Har fått heelt dilla på denne eggesalaten nå, sjelden en porsjon varer mer enn én dag.. :D :flau:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.