5 egg
5 ss majones
2 ss creme fraiche
50 g paprika
50 g erter (frosne er ok)
25 g løk
1 ts karrikrydder
0.5-1 ts chiliflak (salaten blir sterkere når den har stått litt!)
1 ts salt
Kok eggene mens du finhakker grønnsakene, kutt de hardkokte eggene på tvers og på langs i eggeskjæreren, og bland med resten av ingrediensene. En ny vri på eggesalat, uten tvil min favoritt!
Jeg laget "røren" som en slags salatdressing og spise med en liten salat(kinakål, vårløk, agurk og gulrot) med egg og reker og avocado! :sikle::sikle::sikle:
Takk for tipset. Var godt med denne i salat, ja! Og som fyll i lavkarbo-wraps sammen med litt grønt :sikle:
Har fått heelt dilla på denne eggesalaten nå, sjelden en porsjon varer mer enn én dag.. :D :flau:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.