Har akkurat prøvd disse vaflene og de smaker kjempegodt,men de hang litt dårlig sammen så jeg måtte holde tunga rett i munnen for å få de hele ut av vaffeljernet. Dessuten hadde jeg i litt kardemomme.
ARRRGH! Har prøvd nå, og det gikk dårlig...umulig å få dem hele ut av jernet...stekte det i panna og det ble så som så, smaker helt greit da....må jeg endre på noe tro? Mindre melk? Mer egg? Pulver? Jeg har Vege Fuel proteinpulver...?
Jeg dropper fløten og bruker litt mer creme fraich (i stedet for rømme) og ikke har jeg i søstningsstoff heller - når jeg lager disse.. går helt fint det. Bruker smør i vaffeljernet ...
Tror nok kanskje røra di har vært for løs... kanskje
Jeg har kjøpt Twinlab Vegefuel i helsekosten, som er 100 % rent soyaprotein, altså 0 gram (eller under 1 gram) karber pr 100 gram, mye mindre enn soyamel. :D
Hva brukes ellers soyaprotein til? Er det en erstatter for mel?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.