Bruker oppskriften på Rolls:
3 store egg
1 ts. kremotartari (Vanlig bakepulver kan også benyttes)
3 ss Cottage cheese
0-1ss Natreen pulver(avhenger av hva du skal bruke dem til)
Skill eggene. Stivpisk hvitene med kremotartari.
Bland eggeplommene med Cottage cheese og Natreen, og bland tilslutt dette forsiktig inn i eggehvitene (eggehvitene skal ikke falle sammen).
Settes med skje på stekeplate (9stk) og stekes i nederste rille 35 - 50 min. ( 35 min. i min ovn) ved 150 grader.
Disse kan brukes i stedet for brødskiver, men de er også gode hvis en deler dem, legger i litt friske bær + en god klatt med vispet kremfløte,- og legger på igjen toppen. Det blir mine "fastelavensboller i morgen". Noen som kommer innom?
Så koselig at dere ville komme,- og selvsagt er her plass til deg også Anne!:)
Nam, nam!
"Fastelavensbollene" smakte virkelig godt, ikke sant! ;)
Nå er de alt oppspist, men det blir ikke siste gangen jeg lager bruker rollsen min på den måten!
Det har jeg ikke forsøkt, men kan tenke meg at det kanskje går ann.:confused: Tror også at det helt kan sløyfes, da det jo er ganske mye hevingsmiddel i eggene.
Hvis apoteket sier at de ikke har Kremotartari, kan du jo spør om de ikke kan skaffe det, eller fortelle dem at det er det samme som Kaliumhydrogentartrat, -men det burde de jo vite.:rolleyes:
Lykke til,- håper det vil smake!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.