< Tilbake til oversikten

Sjokolademousse med kremost

#1

maynard sa for siden:

Denne ble bare nydelig synes jeg :)

120gr mørk sjokolade smeltes

4eggehviter stivpiskes

1pk kremfløte piskes til krem

4 eggeplommer
3 ss yaconsirup (eller søtning etter smak)
6-10 dråper stevia (bør være uten smak)
2pk tine kremost naturell
-piskes sammen med mikser før den tilsettes i sjokoladeblandinga under omrøring.

Vend kremost og sjokoladeblandinga i kremen, før eggehvitene forsiktig vendes inn. Avkjøl i kjøleskap og spis :D

Bruk søtning du selv liker. Bruker du pulver så kan du tilsette i fløten og eggehvitene når du pisker dem.

Tror dette kunne blitt enda bedre med hvit sjokolade.


#2

Insyga sa for siden:

Denne er knallgod!! Terningkast seks! Jeg er ikke så glad i mørk bitter sjokolade, men med cavalier dark, så blir denne mild og god <3


#3

Tone-Rose sa for siden:

må prøves... noen som har forsøkt å bytte ut smelta sjokolade med kakaopulver?? sjokoladeplater holder seg ikke så lenge her hos oss, men kakao har jeg alltid tilgang til :)


#4

helenemor25 sa for siden:

Nam nam!!:) Denne vil jeg prøve,men hvor mye karb.er det i den ?


#5

Mona S sa for siden:

Litt vanilje hatt gjort seg i denne, det skal jeg ha i neste gang!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.