< Tilbake til oversikten

Marinert fetaost

#1

Mat for sjelen sa for siden:

Marinert fetaost er kjempeenkelt å lage selv, og smaker så mye bedre enn ferdig kjøpt...

[CENTER][/CENTER]

Alt du trenger er:

  • Fetaost

  • En god extra virgin Olivenolje

  • Krydder og tilsetning etter smak
    Skjær fetaosten i terninger og legg på et glass.
    Nå kan du tilsette krydder. Her tar du det du liker best, og lag gjerne flere forskjellige.
    Forslag til krydder og tilsetting kan være:

  • oregano

  • basilikum

  • timian

  • rosmarin

  • hvitløk

  • gressløk/vårløk

  • oliven

  • månetørkede tomater (eller soltørkede om du vil...)

  • chili - fersk i biter, evt tørkede hele

[CENTER][/CENTER]

Fyll opp glasset med en god olivenolje, og sett det i kjøleskapet en dag eller to slik at smakene får satt seg.

Jeg bruker mye fetaost i salater og som snacks sammen med marinerte oliven, forskjellige nøtter og litt spekemat... Himmelsk!

Olivenoljen fetaosten ligger i blir en kjempegod dressing på salater - ferdigkjøpte marinert feta ligger i rapsolje...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.