2 eggehviter piskes hvitt med 1-2 ss sukrin og litt salt. Vei opp 23 g peanøttmel, litt kanel og bakepulver og tilsett dette i bollen sammen med vaniljeessens og pisk det sammen litt.
Stekes på 200 grader i noen få minutter midt i ovnen på et bakepapir. Smør evnt. bakepapiret littegrann ellers fester det seg bittelitt. Jeg klarte meg uten smørning men er ikke så nøye med at det ser perfekt ut.
Veldig godt med smør på som smelter når den er varm, og med ost, skinke etc.
Jeg pleier å bruke proteinpulver til denne, da kan jeg bare slenge røra i stekepanna. DEt henger ikke like godt sammen med nøttemel, tror jeg, ihvertfall ikke da jeg prøvde med hasselnøttmel. Bruker da 25 g prottispulver uten smak og uten søtning, litt kanel og vaniljeessens, tar 6 suketter (blir søtt) i bittelitt kokt vann og en ss soyamelk. Ja, først pisker jeg 2 hvitter sammen med litt salt til den er hvit, og så tilsetter jeg det andre og pisker det sammen litt. Så er det bare å steke i panna få minutter på hver side og smøre på smør mens den er varm.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.