Tone-Rose sa for siden:
Jeg savner å spise tortilla... er gift med en maxicaner, så tortilla har vi alltid, men nå kan jo ikke jeg spise det lenger... noen som har oppskrift på tortilla som går greit på Atkins?
Tone-Rose sa for siden:
Jeg savner å spise tortilla... er gift med en maxicaner, så tortilla har vi alltid, men nå kan jo ikke jeg spise det lenger... noen som har oppskrift på tortilla som går greit på Atkins?
Charlott sa for siden:
Disse, Mama Lupes, kan anbefales!
arnakristin sa for siden:
Hei,
Anbefaler at du tar en tur innom samletråden Tex Mex-mat
Tone-Rose sa for siden:
Takk for linker
Ja de mama lupe har jeg lyst å bestille, må bare vente til jeg får lønn og håper de kommer fram før påske, for da blir det nok en del tortilla spising...
Så ut som det var mange gode oppskrifter i den tex-mex tråden...
Tone-Rose sa for siden:
hmmm... har liksom ikke kommet over noen oppskrifter som kan minne om tortilla... Ble ikke å bestille Mama Lupe's, var så ekstrem porto, så ble aaaaalt for dyrt med 120 kr i porto for to pk tortilla....
Noen som har oppskrift eller som vet hva som er i disse mama lupes? Det må jo gå ann å bruke de samme ingrediensene og lage noe lignende selv??
Charlott sa for siden:
Disse er jeg ganske sikker på at man burde kunne videreutvikle til litt mer lefse.
De henger veldig godt sammen og er "lompete" i konsistensen.
Forsøket verdt?
nellie sa for siden:
De inneholder mye dritt og møkk..
Lisbeth sine tortillas går det jo an å prøve.
Tone-Rose sa for siden:
Hva inneholder dritt og møkk?? Mama Lupe??
nellie sa for siden:
Mama lupes ja. De inneholder, In English:
water, whole wheat flour, enriched flour (bleached wheat flour, niacin, reduced iron, thiamine mononitrate, riboflavin, folic acid), soy fiber, soy protein, vegetable oil (may contain one of the following canola oil or soybean oil), wheat gluten, leavening (sodium bicarbonate, fumaric acid, sodium acid pyrophosphate, monocalcium phosphate), modified wheat protein, yeast, arabic gum, xanthan gum, locust bean gum, guar gum, salt, mono and diglycerides, lecithin, sorbic acid and enzymes (to preserve freshness) and l-cysteine (dough conditioner).
Ganske mye greier!
Men de er gode da.
shailene sa for siden:
Jeg holder på å eksperimentere med en tortilla-oppskrift nå, faktisk. Skal lage meg taco til middag i dag, og se om jeg får perfeksjonert oppskrifta før jeg legger den ut her i løpet av dagen. Men siste forsøk syns jeg ble veldig vellykka altså, så sjekk bake-tråden litt seinere hvis du har lyst å prøve oppskrifta mi :)
Dietta sa for siden:
Hvordan gikk det, ble det vellykket ? :)
Laelli sa for siden:
Jeg tenkte å prøve ut disse neste gang det blir taco: stinean.blogg.no/1331271931_sunne_tortillas.html#comment
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.