< Tilbake til oversikten

Gryte

#1

guro sa for siden:

Kathy’s gryterett

Brun 500 g rent kjøtt (svinefilet, lam eller kylling) lett i smør og legg til side på et fat.

Fres så:

  • 1 grovhakket løk

  • 3 fedd hvitløk

  • 2 ts spisskummen

  • 3 ts koriander
    Ha kjøttet tilbake i gryta, sammen med

  • 4 gulrøtter i relativt store biter

  • ½ liter god buljong eller kraft

  • 150 g tørkede aprikoser i biter

  • 1 neve skållede mandler, eventuelt grovhakkede

  • (aspargesbønner)

  • litt revet ingefær
    Kok opp og la surre på lav varme under lokk i ca 45 minutter. Mot slutten av koketiden kan tilsettes:

  • frest sjampinjong.
    Jeg serverer den med brokkoli og litt brun basmati ved siden av. Du må legge til fett for at måltidet skal komme i balanse. Jeg tar fett som tilskudd.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.