Altså, jeg ryddet i fryseren min og fant to tynnribber jeg kjøpte for en tid tilbake. Nå lurer jeg altså på hvordan jeg skal tilberede dem uten at de smaker så "jul". Den julesmaken er liksom forbeholdt jula, og jeg "liker den ikke" sånn utenom.
Mariner med grillmarinade eller finn en spennende kinesisk/thai oppskrift eller noe sånt!
Vi griller ribbe om sommeren, vi, og ingen har sagt noe om at det smaker jul!:)
Jeg har også kvernet opp ribbe og laget spennende kjøttboller med masse krydder og urter!:sikle:
Hellstrøm har laget en søtsyrlig honningglasert ribbe som spises omtrent som spareribs, Jeg kjøpte akkurat boken "Ingrid og Eyvinds livretter" og den så snadder ut. Den er på salg på ARK nå til 199, og inneholder mye lavkarbovennlig mat, eller mat som kan gjøres lavkarbo med enkle grep :)
honning kan man bytte med tagatesse e.l., jeg har gjort dette med hell i min spareribs bbq-saus
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.