Mat for sjelen sa for siden:
Nydelig god sjokoladeis...
Oppskrift
3 eggeplommer
3 dl kremfløte
1 - 2 ts gelatinpulver
1 - 2 ss kokende vann
1 vaniljestang
3 - 4 ts kakaopulver
3 - 4 ts agavesirup
litt cacaonibs eller hakket 86 % sjokolade
Pisk kremfløten. Del vaniljestangen i to og skrap ut frøene - bland sammen med kremfløten.
Pisk eggeplommer til eggedosis.
Bland sammen pisket kremfløte og eggedosis.
Gelatinpulveret oppløses i 1 ss kokende vann. Rør gelatinen inn i ismassen - hell i en tynn stråle litt etter litt og bland godt etter hvert.
Tilsett kakaopulver, cacaonibs og agavesirup i ismassen. Smak til...
Hell ismassen over i en bolle og sett i fryseren.
Rør i massen hver halvtime til isen har stivnet.
(Dersom du har en iskremmaskin kan du selvsagt lage isen i den).
Bilder finner du på hjemmesiden min :)