< Tilbake til oversikten

Kjempegod krydderblanding til kyllingfilet

#1

sivmaria sa for siden:

Jeg er ikke så veldig glad i kyllingens naturlige smak, så jeg har eksperimentert meg frem til en krydderblanding som gjør kyllingen vanvittig god. Denne blandingen kan man bruke tørt, eller blandes med olje og la filetene marineres i noen timer før tilberedning. Jeg har faktisk ikke sjekket om alle krydrene er tillatt i lavkarbo-verden, og akkurat nå er næringsinnhold.no nede, så får ikke gjort det akkurat nå heller. Er det i det hele tatt noe næring i krydder? :confused::o Men anyway, tviler på at det utgjør noen stor kh-bombe, så her er den:

Like deler av:
salt
grovkvernet pepper
dill
karri
basilikum
oregano

VEEELDIG enkelt, og VEEELDIG godt. Jeg hiver bare alt oppi et glass med lokk, sånn at det er klart når man vil steke. Bare husk å rist/rør litt i blandingen før den brukes siden noen av kryddertypene er grovere, og det fine krydderet har en tendens til å falle til bunnen.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.