< Tilbake til oversikten

Lunchrett: Blomkål med røkelaks

#1

guro sa for siden:

Denne oppskriften fant jeg på et venteværelse i dag, i et Fedon-bilag. Jeg har hatt det til lunch i dag og syntes det var godt og skal lage det flere ganger. Enkelt og raskt og lage også. Velbekomme!

Blomkål og røkelaks (2)

· 1 blomkålhode

deles i buketter, dampes og avkjøles

Dressing:

· ½ beger kesam (eller rømme)

· 2 ss olivenolje

· litt dill

· saften av en sitron

· ½ ts fruktose (eller annet søtt)

· salt&pepper

blandes godt

Server blomkålen (lunken eller kald, ikke for varm) med dressing. Pynt med strimler av

· 150 g røkelaks

· (reker)


#2

Anne sa for siden:

Denne så snadder ut. :sikle:

Den dressingen var jo kjempesmart i stedet for "gammeldags" hvit saus.... og toppingen (røkelaksen) kan jo byttes ut hvis en vil variere. Jeg er jo så glad i røkelaks og reker, så for meg er det perfekt... I morgen er det fredag og Anne skal ha fri....Da blir det hjemmelunsj med blomkål og røkelaks...tralala:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.