< Tilbake til oversikten

Kylling ala Marella

#1

Marella77 sa for siden:

Kylling ala Marella :)

4 kyllingfileter
20 gram (3 stk små) oppskjært grønn chili, uten frø
6 ss Tine smørbar cheddar ost
1 pakke oppskjært champignon
1 pakke oppskjært bacon
1 Crispi salat
1-2 Avokado
1 pakke dulcitatomat
Litt olje (cocosa, raps, ...)
Krydre med Cayennepepper, salt og pepper.
Skvise litt LIME inni også.

How to do this:

Sett ovnen på 220 grader. Finn frem en ildfast form. Legg i champignonen. Ta på litt rapsolje over. Skjær opp kyllingfiletene slik at de blir flate... (Se bilde.) Skjær opp de grønne chiliene, husk å ta ut frøene. Legg de og cheddarosten på kyllingen. Krydre med Cayennepepper etter ønske. Smør osten utover. Rull sammen og rull baconet rundt kyllingen. Kan festes med tannstikkere. Disse taes ut igjen rett etter stekingen i ovnen.

Stek kyllingene i cocosa Pure på høy varme på begge sider. Bare slik at baconent blir gyllent. Legg de så over i den ildfaste formen med champignonen. Stekes midt i ovnen i 20-25 minutter.

Serveres med salat, tomat og avokado. Og rømme med tigersaus, hvitløksfedd, salt og pepper med litt lime for de som ønsker det. Passet godt til ;)

Denne kyllingen ble skikkelig smakfull og saftig. Lykke til :)


#2

Marella77 sa for siden:

Vil bare si at jeg har laget dette igjen, og nå med pressa lime inni! mmm! Saftig og godt ja!! ;)

Min favoritt for tiden! :)


#3

Camomilla sa for siden:

Ser utrolig godt ut! Takk for oppskrift :)


#4

Marella77 sa for siden:

Takk for koselig hilsen Camomilla :)


#5

Charlott sa for siden:

Ser helt knall ut! :sikle: Denne skal testes ja!

Tusen hjertelig for nok en flott oppskrift med uforskammet lekre bilder :p


#6

Marella77 sa for siden:

hehe, tusen takk for det Charlott! Jeg synes dette er veldig godt iallefall... Ikke spar på cheddarosten... Yammi! :)


#7

Camomilla sa for siden:

Dette hadde jeg til middag i går og det ble veldig, veldig godt! Jeg fant ikke smørbar cheddar, så jeg kjøpte vellagret (eneste cheddartypen de hadde når jeg var i butikken). I dag har jeg laget pastasaus på restene og spist sammen med lavkarbopasta (oppskrift fra LCHF-bloggen. Også et veldig godt måltid. Tusen takk igjen for oppskrift :)


#8

Marella77 sa for siden:

Så hyggelig å høre at det smakte!! Ja denne kyllingen kan spises på mange måter ;) veldig koselig at du gav meg tilbakemelding :) :klem:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.