Marella77 sa for siden:
Kylling ala Marella :)
4 kyllingfileter
20 gram (3 stk små) oppskjært grønn chili, uten frø
6 ss Tine smørbar cheddar ost
1 pakke oppskjært champignon
1 pakke oppskjært bacon
1 Crispi salat
1-2 Avokado
1 pakke dulcitatomat
Litt olje (cocosa, raps, ...)
Krydre med Cayennepepper, salt og pepper.
Skvise litt LIME inni også.
How to do this:
Sett ovnen på 220 grader. Finn frem en ildfast form. Legg i champignonen. Ta på litt rapsolje over. Skjær opp kyllingfiletene slik at de blir flate... (Se bilde.) Skjær opp de grønne chiliene, husk å ta ut frøene. Legg de og cheddarosten på kyllingen. Krydre med Cayennepepper etter ønske. Smør osten utover. Rull sammen og rull baconet rundt kyllingen. Kan festes med tannstikkere. Disse taes ut igjen rett etter stekingen i ovnen.
Stek kyllingene i cocosa Pure på høy varme på begge sider. Bare slik at baconent blir gyllent. Legg de så over i den ildfaste formen med champignonen. Stekes midt i ovnen i 20-25 minutter.
Serveres med salat, tomat og avokado. Og rømme med tigersaus, hvitløksfedd, salt og pepper med litt lime for de som ønsker det. Passet godt til ;)
Denne kyllingen ble skikkelig smakfull og saftig. Lykke til :)